Detail Cantuman Kembali
Microwave and Radio-Frequency Technologies in Agriculture: An Introduction for Agriculturalists and Engineers
Humanity’s ability to produce enough food is mostly due to adoption of new methods and technologies by the agricultural industries as they became available. New information, communication and high speed processing and precision agriculture technologies have the potential to transform the agricultural industry. These technologies incorporate radio-frequency and microwave radiation into their systems. This book presents an overview of how these technologies are being used in agricultural systems. The main purpose of the book is to provide a glimpse of what is possible and encourage practitioners in the engineering and agricultural industries to explore how radio-frequency and microwave systems might further enhance the agricultural industry. The authors have extensive experience in agricultural and microwave engineering, instrumentation and communication systems.
Kemampuan umat manusia untuk menghasilkan makanan yang cukup sebagian besar disebabkan oleh adopsi metode dan teknologi baru oleh industri pertanian saat tersedia. Informasi baru, komunikasi dan pemrosesan kecepatan tinggi serta teknologi pertanian presisi memiliki potensi untuk mengubah industri pertanian. Teknologi ini menggabungkan frekuensi radio dan radiasi gelombang mikro ke dalam sistem mereka. Buku ini menyajikan ikhtisar tentang bagaimana teknologi ini digunakan dalam sistem pertanian. Tujuan utama dari buku ini adalah untuk memberikan gambaran sekilas tentang apa yang mungkin dan mendorong para praktisi di industri teknik dan pertanian untuk mengeksplorasi bagaimana sistem frekuensi radio dan gelombang mikro dapat lebih meningkatkan industri pertanian. Para penulis memiliki pengalaman luas dalam bidang teknik pertanian dan gelombang mikro, sistem instrumentasi dan komunikasi.
978-3-11-045540-3
NONE
Computer File
Inggris
De Gruyter Open
2015
Warsaw
369 hlm.
LOADING LIST...
LOADING LIST...