Detail Cantuman Kembali

XML

Sustainable Organic Agriculture for Developing Agribusiness Sector


Developing sustainable organic agriculture and resilient agribusiness sector is fundamental, keeping in mind the value of the opportunity presented by the growing demand for healthy and safe food globally, with the expectation for the global population to reach 9.8 billion by 2050, and 11 billion by 2100.Lately, the main threats in Europe, and worldwide, are the increasingly dynamic climate change and economic factors related to currency fluctuations. While the current environmental policy provides several mechanisms to support agribusinesses in mitigating organic food for daily increasing human population and stability of the currency, it does not contemplate the relative readiness of individuals and businesses to act correctly.Organic farming is the practice that relies more on using sustainable methods to cultivate crops and produce food animals, avoiding chemicals and dietary synthetic drug inputs that do not belong to the natural ecosystem. Organic agriculture can also contribute to meaningful socioeconomic, ecologically sustainable development, and significantly in the development of the agribusiness sector, especially in developing countries.

Mengembangkan pertanian organik yang berkelanjutan dan sektor agribisnis yang tangguh adalah fundamental, mengingat nilai peluang yang disajikan oleh meningkatnya permintaan akan makanan sehat dan aman secara global, dengan harapan populasi global mencapai 9,8 miliar pada tahun 2050, dan 11 miliar pada tahun 2100. .Akhir-akhir ini, ancaman utama di Eropa, dan di seluruh dunia, adalah perubahan iklim yang semakin dinamis dan faktor ekonomi terkait dengan fluktuasi mata uang. Sementara kebijakan lingkungan saat ini menyediakan beberapa mekanisme untuk mendukung agribisnis dalam memitigasi makanan organik untuk meningkatkan populasi manusia setiap hari dan stabilitas mata uang, itu tidak mempertimbangkan kesiapan relatif individu dan bisnis untuk bertindak dengan benar. Pertanian organik adalah praktik yang lebih mengandalkan pada menggunakan metode berkelanjutan untuk membudidayakan tanaman dan menghasilkan makanan hewan, menghindari bahan kimia dan input obat sintetik makanan yang bukan milik ekosistem alami. Pertanian organik juga dapat berkontribusi pada pembangunan sosial ekonomi yang bermakna, pembangunan yang berkelanjutan secara ekologis, dan secara signifikan dalam pembangunan sektor agribisnis, terutama di negara-negara berkembang.
978-3-0365-1218-1
NONE
Computer File
Inggris
MDPI - Multidisciplinary Digital Publishing Institute
2021
Basel
332 hlm.
LOADING LIST...
LOADING LIST...